promocija vina nikad nije kasno, aco pejovic

Naši potpisi na etiketi ne znače samo garanciju kvaliteta i želju da vam se ovo vino dopadne, već i to da smo ovo vino od vinograda do flaširanja tretirali sa najvećom pažnjom i ljubavlju – rekao je enolog Andrija Jakšić.

Veliki broj poznatih ličnosti okupio se na promociji vina „Nikad nije kasno“. Na sjajnoj žurki koju je organizovao Žika Jakšić bili su predsednik „Comtrade“ kompanije Veselin Jevrosimović, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, pevač Željko Joksimović sa suprugom Jovanom Joksimović, političar Ivica Dačić i mnogi drugi

Vinska publika imaće priliku da uživa u posebnoj recepturi koju je Andrija Jakšić (master enologije) u saradnji sa (doktorom enologije) Markom Malinćaninom pripremio, a posebnost receptu osim ekspretize dodaje emotivna komponenta – ovo vino simbolično predstavlja vezu između oca i sina, i pomiruje generacijski jaz.

Tim povodom, u hotelu Majdan 6. marta održana je promocija vina “Signature” koje je proisteklo iz zdravih vinograda, napravljeno od grožđa najvišeg kvaliteta. Kako bi dostigli vrhunski kvalitet, posebnu pažnju su posvetili odabiru hrastovog drveta za njihovu burad u kojima su 18 meseci čuvali sva vina.

Barik burad su iznutra nagorena vatrom razičitog stepena što stvara “tosting” efekat obogaćujući vina različitim sastojcima.

S’ obzirom na to da je vino značajan deo naše kulture i jedan od najkompleksnijih prirodnih proizvoda, posebno smo obratili pažnju na evoluciju mirisa, stabilnost boje i harmoniju ukusa. Selekcijom odnosa određenih sorti, došli smo do jedinstvene formule u kojoj ćete osetiti snagu Kabernea, topline Merloa i svežinu Prokupca. Naši potpisi na etiketi ne znače samo garanciju kvaliteta i želju da vam se ovo vino dopadne, već i to da smo ovo vino od vinograda do flaširanja tretirali sa najvećom pažnjom i ljubavlju – rekao je enolog Andrija Jakšić.